Vegan hapjes

Ben je uitgekeken op de borrelhapjes met vlees of vis? Borrelhapjes.eu biedt je een breed scala aan vegan hapjes! Je kunt deze vegan hapjes de hele dag door op je borrelplank leggen. Geniet aan het eind van de middag van een glaasje wijn met een bijpassend hapje, of leg de vegan borrelhapjes bij een brunch aan het begin van de middag op je etagère. De diversiteit aan hapjes maakt dat je voor iedere gast een lekker tussendoortje te bieden hebt! Kijk bijvoorbeeld eens naar het recept voor de avocado truffels, gemaakt met chocolade. Voor wie klinkt dit niet verleidelijk?

Tip: combineer deze vegan hapjes met onze warme borrelhapjes of bijvoorbeeld de verschillende koude borrelhapjes. De variëteit aan hapjes maakt dat je nog meer van de borrelplank zal genieten!

Verse humus met groenten voor de vegan borrelaars

  • 0 / 5

Het is altijd leuk om op een borrel of feestje wat vegan hapjes te serveren. Ook wanneer niemand volgens een

READ MORE

Feta en spinazie in bladerdeeg

  • 0 / 5

De frisse combinatie van feta en spinazie is uitstekend voor een borrelhapje. Ook is het geschikt voor de vegetariërs onder

READ MORE

Vegan nacho’s maken

  • 0 / 5

Deze vegan nacho’s bewijzen dat vegan eten niet minder hoeft te zijn dan een versie met vlees. Integendeel, deze snack

READ MORE

Vegan avocado truffels

  • 5 / 5

Op zoek naar een vegan borrelhapje, die ook nog eens ontzettend makkelijk te bereiden is? Deze vegan avocado truffels zijn

READ MORE

Vegan hapjes zijn de trend van dit moment

De laatste jaren hebben vegan borrelhapjes sterk aan populariteit gewonnen. Steeds meer Nederlanders en Belgen besluiten de borrelhapjes met vis en vlees te laten staan. Een vegan hapje is immers net zo lekker! In ons overzicht met vegan borrelhapjes vind je inspiratie uit verschillende keukens. Kies bijvoorbeeld voor een traditioneel Italiaans hapje, of ga voor hapjes uit een Aziatische keuken. Het geeft je veel inspiratie voor bijvoorbeeld een gezellig themafeest bij je thuis.

Eenvoudig te bereiden borrelhapjes

Bij het selecteren van de recepten voor de borrelhapjes in ons overzicht is veel aandacht besteed aan de bereidingstijd hiervan. Het is immers wel zo prettig, dat je niet uren in de keuken hoeft te staan om deze borrelhapjes te bereiden! Vaak ben je na tien tot twintig minuten klaar om de hapjes uit te serveren aan je gasten. De meeste vegan hapjes in het overzicht zijn geschikt voor vier tot zes personen. Je kunt de hoeveelheid ingrediënten vanzelfsprekend uitbreiden, wanneer je de hapjes voor een groter aantal personen wilt bereiden.