Wraps

Een etagère is niet compleet zonder borrelhapjes met wraps! Dit type borrelhapje is al jaren zeer populair. Het leuke aan borrelhapjes met wraps is dat je ze in tal van verschillende uitvoeringen aan gasten of gezinsleden aan kunt bieden. Denk bijvoorbeeld aan een wrap met zalm, een wrap met stukjes gegrilde kip, enzovoorts. In het overzicht op deze website vind je voldoende inspiratie om een volledige etagère te vullen met diverse soorten borrelhapjes met wraps!

Tip: combineer deze overheerlijke hapjes met wraps met de andere soorten borrelhapjes op onze website. Denk bijvoorbeeld aan de warme borrelhapjes of onze vegan hapjes. Voor welke combinatie kies jij op je borrelplankje?

Luxe wraps met gerookte zalm, komkommer en dille

  • 0 / 5

Breng het standaard wraps borrelhapje naar een hoger niveau met de heerlijke combinatie van zalm en komkommer. De vette gerookte

READ MORE

Wraps met kalkoenfilet en roomkaas

  • 0 / 5

Deze wraps met heerlijke romige vulling zijn een makkelijk borrelhapje dat je binnen een paar minuten op tafel kunt zetten.

READ MORE

Wraps met kip en avocado

  • 5 / 5

Dit heerlijke borrelhapje met een wrap, kip, wat radicchio (paarse sla) en avocado is een van onze favorieten! Het gerecht

READ MORE

Borrelhapjes met wraps uit diverse landen

Het leuke aan onze website is dat we veel aandacht besteed hebben aan de keukens waaruit de verschillende borrelhapjes met wraps afkomstig zijn. Kies je voor typische Nederlandse borrelhapjes met wraps, of zoek je naar inspiratie over de grens? Spanje is het land van de tapas, maar ook in de Italiaanse keuken weet men de lekkerste snacks te bereiden. Naast de verschillende borrelhapjes met wraps uit Europese keukens, kun je ook voor de hapjes uit Azië of bijvoorbeeld Australië kiezen. Niet alleen leuk voor de variëteit op je borrelplank, maar ook om een themafeest te organiseren. Wie nodig jij uit?

Maak de hapjes in een mum van tijd klaar

Bedenk je vaak pas op de zondagmiddag dat er mensen bij je komen borrelen? Heb je zin om last-minute je buren uit te nodigen om eens bij te praten? In dergelijke situaties wil je niet lang in de keuken te hoeven staan voor de bereiding van je borrelhapjes. De meeste borrelhapjes met wraps zijn binnen tien tot twintig minuten te bereiden. Ze zijn geschikt voor vier tot zes personen in veel gevallen. Het voordeel van hapjes met wraps is dat je deze al kunt bereiden voordat de visite arriveert.