Koude hapjes

Geniet van een heerlijke toast, voorzien van een stukje zalm en bijvoorbeeld schijfjes radijs en komkommer. Ook een borrelplank met verschillende soorten kaas of worst is ontzettend lekker! Je kunt deze koude borrelhapjes de hele dag door nuttigen. Niet alleen in de namiddag is het genieten met deze snacks. Ook in de avond of bijvoorbeeld tijdens een brunch aan het eind van de ochtend zullen de koude borrelhapjes gasten goed doen. Heb je nog een paar borrelhapjes over aan het eind van de dag? Neem ze mee naar je werk om hier tijdens de lunch van te kunnen genieten.

Tip: wil je de koude borrelhapjes combineren met andere soorten snacks? Kijk eens naar de warme borrelhapjes of de borrelhapjes met wraps. Ze zorgen voor een complete borrelplank!

Heerlijke bruschetta met verse basilicum en tomaten

  • 0 / 5

Bruschetta is een bekend borrelhapje dat bij iedereen goed in de smaak valt. De sappigheid van de tomaten en het

READ MORE

Kruidige tonijnsalade op toast

  • 0 / 5

Toastjes zijn een lekkere en simpele toevoeging aan elke borrel. Deze fijne pittige tonijnsalade is een ideale topping, die goed

READ MORE

Toast met zalm en radijs

  • 4 / 5

Geniet van een heerlijk stukje zalm, geserveerd op een vers geroosterde toast en gecombineerd met stukjes radijs, een rode ui

READ MORE

Geniet van koude borrelhapjes uit diverse keukens

De koude borrelhapjes in dit overzicht komen niet alleen uit de Nederlandse keuken. Het kan erg leuk zijn om tijdens een borrel kennis te maken met verschillende andere keukens. Denk bijvoorbeeld aan de Italiaanse, de Japanse of bijvoorbeeld de Scandinavische keuken. Vergeet ook de Spaanse keuken niet, wanneer je een gevarieerde borrelplank samenstelt. In Spanje geniet men dagelijks van een heerlijke tapas. Het land bij uitstek om inspiratie op te doen voor je feestje.

Makkelijke borrelhapjes voor een verjaardag

Ben je op zoek naar lekkere hapjes voor bij een verjaardag? Koude borrelhapjes bieden je de uitkomst! Het voordeel van koude borrelhapjes is dat je deze voorafgaand aan de verjaardag kunt voorbereiden. Iets wat bij bijvoorbeeld warme hapjes veel lastiger is. Je moet de hapjes immers nog opwarmen op het moment dat je bezoek arriveert. Vergeet de verschillende koude hapjes niet te combineren met een bijpassend drankje. Ga je voor een alcoholische versnapering, of kies je voor een glaasje fris?