Warme hapjes

Op zoek naar een lekkere warme snack voor bij je glaasje wijn, een biertje of je vaste frisje aan het eind van de middag? Borrelhapjes.eu heeft de lekkerste warme hapjes voor je op een rijtje gezet! Deze warme borrelhapjes zijn vaak heel eenvoudig te bereiden en geschikt voor vier tot zes personen. Je kunt het aantal ingrediënten verhogen, wanneer je de warme borrelhapjes voor meer mensen bereidt.

Tip: combineer deze warme hapjes met onze koude borrelhapjes of bijvoorbeeld de borrelhapjes met wraps. Zo heb je een heel gevarieerde borrelplank, met voor eenieder wat lekkers.

Heerlijk pittige gyoza’s voor bij de borrel

  • 0 / 5

Deze gyoza’s zijn het ideale borrelhapje voor iedereen die wel houdt van wat smaak en kruiden. Ze zijn erg makkelijk

READ MORE

Mini pizzarolletjes met paprika, champignon en salami

  • 0 / 5

Borrelhapjes hoeven te bestaan uit de standaard frituurmix, je kunt erg makkelijk zelf wat lekkers creëren. Neem deze heerlijke pizzarolletjes,

READ MORE

Heerlijk pittige Spaanse albondigas

  • 0 / 5

Albondigas zijn Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus. Een perfect hapje voor bij de borrel. Of je ze nou serveert op een

READ MORE

Overgebleven pizza opwarmen

  • 0 / 5

Heb je nog een aantal losse pizza slices over van de vorige avond? Geen zin om uitgebreid te koken, maar

READ MORE

Zelfgemaakte Belgische wafels

  • 0 / 5

Geniet van een heerlijke warme snack rond borreltijd met deze Belgische wafels! De wafels zijn heel eenvoudig zelf te maken.

READ MORE

Patatas bravas met tomatensaus

  • 0 / 5

Geniet van een authentiek Spaans borrelhapjes: patatas bravas met zelfgemaakte tomatensaus. Dit warme borrelhapje mag niet ontbreken! Je kunt het

READ MORE

Warme borrelhapjes uit verschillende keukens

Heb je een themafeestje of ben je verliefd op een specifieke Europese of bijvoorbeeld Aziatische keuken? Ons overzicht met de lekkerste warme borrelhapjes biedt ideeën uit verschillende keukens. Kies bijvoorbeeld voor Italiaanse pizza slices, of ga voor een typische Belgische wafel met blauwe bessen en karamelsiroop. Ook de patatas bravas uit de Spaanse keuken zullen bij veel van je gasten in de smaak vallen tijdens een borrelmiddag of -avond.

Geniet de hele dag door van warme borrelhapjes

De warme borrelhapjes op deze pagina zijn niet alleen geschikt voor een borrel aan het eind van de middag. Je kunt ze ook gebruiken bij een feestje in de avond, of bijvoorbeeld tijdens de brunch rond het middaguur. Heb je nog een aantal hapjes over aan het eind van de borrel? Je kunt de hapjes vaak bewaren in de koelkast, mits deze goed zijn afgekoeld. Neem ze een volgende dag mee naar je werk of warm ze thuis nog een keer op!

Kies voor een variatie van warme, zoete snacks en een aantal hartige hapjes op je borrelplankje. Niet onbelangrijk zijn de drankjes die je aanbiedt bij deze warme hapjes. Kies je voor een goed glas wijn, of combineer je de snacks met een glaasje fris?