Gezonde hapjes

Onbezorgd genieten betekent de dag afsluiten met een lekkere borrelplank! In plaats van vette snacks kies je voor gezonde borrelhapjes. Zo hoef je je niet druk te maken om een toename van je lichaamsgewicht en kun je zonder problemen een hapje extra van de plank pakken. Combineer de gezonde snacks met een bijpassend drankje! Maak in de zomermaanden bijvoorbeeld je eigen limonade met munt, komkommer en een schijfje citroen. Niet alleen ontzettend gezond, maar ook nog eens hartstikke lekker. Welke van de gezonde borrelhapjes uit ons overzicht heb jij al eens gemaakt voor jezelf, of voor je gezin?

Tip: nog meer variëteit op je borrelplank krijg je door de gezonde borrelhapjes uit dit overzicht te combineren met onze koude hapjes. Of wat te denken van de borrelhapjes met wraps? Onmisbaar bij ieder feestje!

Smaakvolle mini gevulde paprika’s als borrelhapje

  • 0 / 5

Deze heerlijke kleine gevulde paprika’s zijn een gezond en vegan alternatief voor de standaard bitterbal of chips. Het is een

READ MORE

Maak zelf heerlijk knapperige kaasstengels voor bij de borrel

  • 0 / 5

Organiseer je binnenkort een borrel of feest en wil je de hapjes zelf maken? Dan zijn kaasstengels een perfecte optie.

READ MORE

Heerlijk gekruide Indische pasteitjes voor bij de borrel

  • 0 / 5

Wanneer je een borrel of feest organiseert is het leuk om wat meer hapjes te serveren dan alleen de standaard

READ MORE

Gevulde komkommer met rivierkreeftjes en avocado

  • 0 / 5

Wie op zoek is naar een borrelhapje dat lekker en volkomen gezond is, is bij deze heerlijke gevulde komkommer aan

READ MORE

Gezonde borrelhapjes uit verschillende keukens

Bij het samenstellen van het overzicht op Borrelhapjes.eu is veel aandacht besteed aan variatie. Niet voor niets bieden we niet alleen recepten aan voor gezonde borrelhapjes, maar ook voor tal van andere soorten snacks. Kies voor gezonde hapjes uit onze eigen Nederlandse keuken, of haal inspiratie uit andere keukens. Ga je voor de hapjes uit Europese keukens, of organiseer je een themafeest rond de Aziatische keuken?

Makkelijk te bereiden hapjes die snel klaar zijn

Niet alleen besteedden we aandacht aan de variëteit in borrelhapjes, ook hebben we gelet op de bereidingstijd hiervan. Je wilt de gezonde hapjes snel en gemakkelijk kunnen bereiden! Het liefst zonder veel exotische ingrediënten in huis te moeten halen. De meeste snacks in het overzicht op deze website hebben een bereidingstijd van niet meer dan tien tot twintig minuten. Ideaal, wanneer je op de zondagmiddag snel een borrelplankje wilt kunnen bereiden. Vergeet de gezonde hapjes niet te combineren met een lekker drankje! Welke gezonde borrelhapjes liggen er straks bij jou op de borrelplank?