Gevulde komkommer met rivierkreeftjes en avocado

 • Voorbereiding
  20 Minuten

Wie op zoek is naar een borrelhapje dat lekker en volkomen gezond is, is bij deze heerlijke gevulde komkommer aan het juiste adres. Dit hapje is binnen tien minuutjes gemaakt en zal bij iedereen in de smaak vallen. De zachte en romige avocado, frisse komkommer en hartige rivierkreeftjes zijn een geweldige combinatie.

Ingredients

  Directions

  Step1

  Snijd de komkommers in stukken en hol ze uit door het zaadgedeelte weg te snijden. Eventueel kun je de komkommers ook schillen.

  Step2

  Schil de avocado’s en prak ze tot een glad mengsel. Dit kun je ook met een staafmixer doen. Voeg hier vervolgens de cayennepeper, het zout, de helft van de crème fraîche en het sap van de limoen aan toe. Mix het weer allemaal door elkaar. Zorg ervoor dat het een geheel wordt en dat alles goed verdeeld is over het mengsel.

  Step3

  Vul de uitgeholde komkommers met het avocadomengsel. Het mag best wel een beetje boven de komkommer uitsteken, de vulling is immers de ster van het gerecht. Zorg er wel voor dat het makkelijk te eten is en niet uit elkaar valt.

  Step4

  Bedek het mengsel in de komkommers met wat rivierkreeftjes. Wanneer je deze kreeftjes erg lekker vind, kun je ze ook door de vulling heen doen en als garnering gebruiken. Decoreer de hapjes met een toefje crème fraîche en een snufje cayennepeper.

  Bekijk deze borrelhapjes ook eens:

  Leave a Review