Luxe wraps met gerookte zalm, komkommer en dille

 • Voorbereiding
  15 Minuten

Breng het standaard wraps borrelhapje naar een hoger niveau met de heerlijke combinatie van zalm en komkommer. De vette gerookte zalm en de frisse komkommer vullen elkaar erg goed aan. Dit hapje zal goed in de smaak vallen en jouw borrel of feest een luxe tintje geven. Deze koude borrelsnacks zijn snel en makkelijk te maken, je kunt ze dus ook van tevoren bereiden. Ga uit van een kwartiertje bereidingstijd.

Ingredients

  Directions

  Step1

  Haal de wraps uit de verpakking en leg ze op een vlakke ondergrond.

  Step2

  Schil de komkommers met een dunschiller of kaasschaaf en snijd de uiteinden eraf.

  Step3

  Snijd de komkommers verticaal in dunne plakken. Je kunt dit met een scherp en precies mes doen, maar ook gewoon met een goede kaasschaaf.

  Step4

  Beleg de wraps met de dunne plakken komkommer. Zorg dat ook de randen van de wraps goed belegd zijn, je gaat ze namelijk zo meteen in stukken snijden.

  Step5

  Op de plakken komkommer leg je de gerookte zalm. Zorg voor een evenredige verdeling en beleg de wraps niet te dik. Ze moeten nog opgerold kunnen worden.

  Step6

  Strooi wat verse dille over de zalm. Dit is een fijne aanvulling die voor heel wat extra smaak zal zorgen.

  Step7

  Rol de wraps op en snijd ze in acht ongeveer even grote stukken. Wil je grotere of kleinere hapjes, dan kun je de wraps op een andere manier snijden. Serveer deze borrelhapjes op een mooie plaat of bord, en het feestje kan beginnen.

  Bekijk deze borrelhapjes ook eens: